Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Traditioneel kerstkoffieconcert

Traditioneel kerstkoffieconcert

De Sectie Muziek van de Culturele Raad Papendrecht verzorgt dit jaar in samenwerking met de Rivas dit kerstkoffieconcert. Het is de start van een nieuwe serie koffieconcerten onder de noemer "Aangenaam Goud" in het voorjaar van 2012.

De muzikale bijeenkomst wordt verzorgd door leerlingen van de Muzieklespraktijk van Anneke den Breeker-Schijvens. Als vocal-group “All Special” en All Special Classic” brengen zij een breed en gevarieerd programma met achttien enthousiaste zangers, die ook solistisch van zich laten horen. Er wordt zowel a capella als met pianobegeleiding gezongen. Een achttiende eeuws a capella gezongen canon, traditionele carols en een gezamenlijk “Stille Nacht” zijn de stemmige ingrediënten van dit concert. De toegang is gratis.

Wanneer?
10 december 2011 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Nathan Hol
06-22137137
Locatie:
Rivas, de lokatie de Markt, aan de Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.