Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Maak je eigen pop-art schilderij

Workshop Maak je eigen pop-art schilderij

Maak van een jou bekende persoon een 'echte' Roy Lichtenstein. In deze workshop die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht leer je op eenvoudige wijze een gewone foto om te zetten in een stripfiguur. Als je daarbij voor de juiste lijnen kiest zal de figuur ook werkelijk herkenbaar blijven. De gladde en egale manier van schilderen geeft rust naast de vele lijnen in zwart.

De workshop wordt verzorgd door Marjon den Engelsman. De cursuskosten bedragen € 45,- (inclusief de lunch). Men dient eigen schildermateriaal mee te nemen. Een beetje schilderervaring is vereist.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen.

Wanneer?
10 december 2011 van 10.00 tot 15.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.