Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sint in zijn huis in de Meent

Sint in zijn huis in de Meent

De Sint is ook dit jaar weer aangekomen in Nederland om alle lieve kinderen en hun ouders te bezoeken.

Sinterklaas logeert in de Meent
De Sint logeert in de Meent. De Sint is erg tevreden over zijn logeerplek in Papendrecht. Hij heeft namelijk op de Brederodelaan een hele mooie slaapkamer gekregen. De Sint is natuurlijk veel op stap, maar hij maakt graag tijd voor alle lieve kinderen die hem willen komen bezoeken in zijn huis in de Meent.

Kom jij op bezoek bij Sinterklaas?
Vandaag is het huis van de Sint geopend. Voor iedereen die hem komt bezoeken heeft hij misschien ook nog wat lekkers. Voor meer informatie over de Sinterklaasactiviteiten kijkt u op de website.

Wanneer?
3 december 2011 van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:
de Brederodelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.