Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus geluidstechniek

Cursus geluidstechniek

Vandaag start er in Jeugdcentrum Interval een cursus geluidstechniek. In 4 theoretische lessen en een praktijk dag wordt er gewerkt aan de vaardigheden om een band of artiest uit te mixen op een zaal P.A. De lessen worden gegeven door niemand minder dan Christiaan Stijnen, hij is de geluidsman van Destine, The Hot Stewards en Kensington. Ook is hij met regelmaat werkzaam in zalen als Bibelot (Dordrecht) en 013 (Tilburg).

Heb jij interesse en zeker ook affectie met geluidstechniek meld je dan direct aan bij Interval om mee te doen met deze cursus. Na afloop van de cursus biedt Interval verschillende activiteiten waarbij jij je vaardigheden verder kan gaan ontwikkelen, zoals live band avonden, Acoustic Sunday’s en dance en hiphop feesten.

Ben jij tussen de 14 en 24 jaar, serieus geïnteresseerd en vind jij het leuk om met geluidstechniek bezig te zijn meld je dan aan bij Sjors van Reeuwijk via email of telefoon. Deelname is gratis.

Wanneer?
Van 8 november 2011 00.00 uur tot 29 november 2011 00.00 uur
Organisator
Sjors van Reeuwijk
770 81 65
s.vanreeuwijk@papendrecht.nl
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.