Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing de mythologie van Engeland

Lezing de mythologie van Engeland

Dit keer vertelt Math Osseforth op zijn eigen boeiende wijze over de mythologie van Engeland.

Engeland, het hart van het Verenigd Koninkrijk, kent een geschiedenis van meer dan duizend jaren waarin het een rol speelde in de Europese en in de wereldgeschiedenis; geschiedenis en literatuur gaan er hand in hand. Maar misschien wel juist daardoor is, anders dan in menig ander land, de grens tussen waarheid en fictie op sommige plekken heel dun; mythologie maakt deel uit van de Engelse erfenis, het dagelijkse leven. Arthur, Robin, Richard en al hun neefjes en nichtjes bieden boeiende verhalen, waardoor ook hier weer geldt dat alles met alles te maken heeft.

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Cursusprijs: Gratis! Wel aanmelden a.u.b.

Wanneer?
24 november 2011 van 20.15 tot 22.15 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.