Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mannenavond popkoor

Vandaag organiseert Popkoor Papendrecht een "mannenavond". Mannen die interesse hebben om eens in een popkoor te zingen zijn op deze avond van harte welkom. Ze maken kennis met het zingen in koorverband, en doen op de avond aan een reguliere repetitie mee.

Voor alle mannen die langs willen komen ligt een cd klaar. Hierop staan wat songs en bladmuziek wat nodig is op deze avond. Voor meer informatie en om de cd te verkrijgen, stuur een email.

Wanneer?
23 november 2011 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
het gebouw (voormalige basisschool), Goudenregenstraat 15
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.