Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dance X-perience

Dance X-perience
Dansers opgelet. Kan jij dansen, woon je in Papendrecht, ben je jonger dan 23 jaar en wil jij gratis workshops winnen in een dansstijl naar keuze. Laat dan je moves zien en doe auditie bij de dance X-perience.

De dance X-perience is een nieuw initiatief van jeugdcentrum Interval om nieuw talent te ontdekken op het gebied van dans. Vindt de jury jou goed genoeg, dan win je 5 gratis workshops in een dansstijl naar keuze.

Wil je deelnemen geef je dan op via email. We starten om 13:00 in Jeugdcentrum Interval en deelname is geheel gratis.

Wanneer?
19 november 2011 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
770 81 65
interval@papendrecht.nl
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.