Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie avond ouders leerlingen groep 8

Vandaag organiseert het Willem de Zwijger College een info-avond. Deze avond is speciaal bestemd voor de ouders die een zoon of dochter in groep 8 hebben. Om 19.30 is er een centrale presentatie over het huidige voortgezet onderwijs. Er wordt uitgelegd hoe de opvang en begeleiding van de leerlingen is georganiseerd. Uiteraard wordt er informatie gegeven over de onderwijsveranderingen in de onderbouw (eerste 3 leerjaren) en de mogelijkheden die er zijn voor de leerlingen.

Tijdens deze info-avond wordt algemene informatie gegeven over het voortgezet onderwijs en is dus niet bedoeld als open huis-avond.

De open huis-avonden van het Willem de Zwijger College voor ouders en leerlingen zijn op dinsdag 24 januari (mavo / vmbo) en woensdag 25 januari 2012 (gymnasium / atheneum/ havo).

Wanneer?
16 november 2011 van 19.00 tot 20.30 uur
Locatie:
Willem de Zwijger College, Van der Palmstraat 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.