Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Young Messiah

Young Messiah
Vorig jaar was er in Alphen, Papendrecht en Wezep een uitvoering van de Young Messiah door het gospelkoor El Shaddai uit Lopik. De reacties waren overweldigend. De geweldige klanken van het 75 man tellend koor wist het publiek tot de laatste minuut te laten boeien. Direct werd besloten dat in 2011 er meerdere concerten moesten volgen.

Tom Parker die wist wat de moderne mens graag hoorde, kon met zijn arrangementen het publiek ademloos laten luisteren. Denk nog even terug aan de prachtige stemmen van Madeleine Bell en Vicky Brown, of aan de prachtige nummers Comfort Ye en Every Valley. En dan natuurlijk niet te vergeten het Halleluja. Al deze songs zullen door El Shaddai en solisten op een voortreffelijke wijze vertolkt worden.

De dirigent Jan Spier, die de Young Messiah verder bewerkte voor het gospelkoor El Shaddai, oogstte veel lof met de vele uitvoeringen die inmiddels geweest zijn. Voor de pauze zal het koor een aantal nummers uit het gewone repertoire laten horen.

Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en dat is inclusief een consumptie en reserveringskosten. Kaarten zijn te bestellen via de website.

Wanneer?
12 november 2011 van 19.45 tot 00.00 uur
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.