Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Riverside

Tentoonstelling Riverside
Tentoonstelling Riverside met ondertitel ‘het dna van de mens’. Dat betekent dat een dikke vier maanden zestien specimina van figuratieve beeldhouwkunst te kijk en te pronk staan.

Het zijn herkenbare beelden waarin de mens op een voetstuk wordt geplaatst naast beelden waarin de mensfiguur niet meer dan een silhouet de tijd en de ruimte trotseert, slanke gestalten, naast prominent aanwezige barokke verschijningen, beelden in brons en staal naast beelden in hout en keramiek.

De Stichting Beeldenpark Drechtoevers laat zien dat de verscheidenheid in beelden symbool staat voor de verscheidenheid aan mensen die we dagelijks kunnen ontmoeten en misschien wel bij ons om de hoek wonen. Riverside toont het dna van de mens: uniek, ingetogen, extravert, aanwezig, bescheiden, verstild, klassiek, gedegen, experimenteel.

Wanneer?
Van 17 juni 2011 00.00 uur tot 23 oktober 2011 00.00 uur
Locatie:
op Veerplein, Havenhoofd en Merwehoofd
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.