Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Bibliotheek

Open Dag Bibliotheek

Voor jong en oud is er wat te zien, te doen en te beleven tijdens de Open Dag. Naast de workshop “verbouw je boek” voor de creatieveling, een QR-speurtocht door de bibliotheek voor de gadgetman of vrouw, een biebquiz voor de boekenworm, een ontmoeting met Papendrechtse schrijvers voor mensen die geinteresseerd zijn in de man/vrouw achter een boek. Daarnaast werkt bibliotheek Papendrecht samen met lokale verenigingen. Schaakvereniging Papendrecht, Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, Volksuniversiteit Papendrecht zijn aanwezig en de Linedance vereniging Papendrecht en muziekvereniging Excelsior treden op. Natuurlijk staat de koffie klaar en kan het gratis Nederland Leest boekje “Het leven is vurrukkulluk” vanaf die dag worden opgehaald door alle betalende leden van de bibliotheek.

Met de Open Dag wil de bibliotheek haar bezoekers een kijkje achter de schermen geven. In deze tijd van bezuinigingen is het belangrijk dat iedereen ziet, proeft en beleeft dat de bibliotheek een breed, actueel aanbod heeft. De bibliotheek is van en voor iedereen.

Programma:
10.00-12.00 uur Demonstraties schaakvereniging
13.00-15.00 uur Papendrecht
10.00-15.00 uur Informatie Volksuniversiteit Papendrecht
10.45-11.30 uur Optreden muziekvereniging Excelsior
11.00-12.00 uur Verbouw je boek (workshop)
11.30-15.00 uur Informatie SWOP
11.30-14.00 uur Gamen en op de foto met Super Mario
12.00-14.00 uur Ontmoeting met Papendrechtse schrijvers
14.00-14.45 uur Demonstratie Line Dancevereniging Papendrecht
14.00-15.00uur Verbouw je boek (workshop)

Wanneer?
22 oktober 2011 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.