Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziekmiddag voor ouderen

Muziekmiddag voor ouderen

Vandaag wordt in het Papendrechtse theater de Willem een zeer gezellige middag voor ouderen georganiseerd onder het motto Zing mee met ….”De liedjes van Weleer”.

Voor slechts € 5,00 per persoon kunnen de bezoekers niet alleen genieten van een spetterende voorstelling maar krijgen ook nog twee consumpties aangeboden. Het programma is een levendige show en bevat niet alleen meezingers maar kent ook veel humor en interactie vanuit de presentatie. Het programma is gericht op de oudere theaterbezoeker en wordt uitgevoerd door een zanger / presentator, een zangeres en een 3-koppige band bestaande uit een toetsenist, bassist en een drummer. Door middel van projectie van alle teksten wordt het publiek van harte uitgenodigd Nederlandse hits uit de jaren 40, 50, 60 en 70 van de vorige eeuw mee te zingen.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de ANBO, PCOB, de Zonnebloem afd. Papendrecht en bij de SWOP-Dienstencentrum.

Vanaf 13.00 uur kunt u terecht in het theater, om 14.00 uur begint het programma en de afloop is om ongeveer 16.15 uur. In de pauze wordt een kopje koffie of thee met iets lekkers aangeboden en na de voorstelling staat nog een consumptie voor u klaar.

De voorstelling is bestemd voor ouderen met een eventuele begeleider. De bezoeker dient zodanig mobiel te zijn dat zonder gebruik van rolstoel of rollator, rekening houdend met enkele treden in de zaal, zelfstandig (eventueel met behulp van begeleiding) de plaats in de zaal bereikt kan worden. Er is een beperkt aantal plaatsen voor personen die volledig afhankelijk zijn van een rolstoel; deze personen dienen dit expliciet aan te geven.

Het aantal plaatsen is beperkt dus koop tijdig uw toegangskaartjes à € 5,00. Voor nadere informatie kunt u terecht bij mevr. Tini Weijers, tel. 615 71 08 of de SWOP.

Wanneer?
18 oktober 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Theater de Willem, Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.