Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiestand van Rivas

Alle ouders hebben wel eens vragen over de opvoeding van hun kind(eren). ‘Ouders van baby’s tot pubers komen bij ons met hun vragen’, vertelt Yvonne van der Voorde, pedagogisch adviseur bij Rivas. ‘Ze hebben bijvoorbeeld vragen over lastig gedrag of pesterijen op school, maar ook met vragen over zindelijkheid of het stellen van grenzen kunnen ze bij ons terecht. Een pedagogisch adviseur helpt hen de zaken op een rijtje te zetten en een antwoord of oplossing te vinden. Tijdens de Week van de Opvoeding willen we ouders, maar ook verzorgers en beroepskrachten, attent maken op deze gratis mogelijkheid hun vragen te stellen. Dat kan ter plekke of tijdens een van onze opvoedspreekuren.’

In de informatiestand van Rivas vinden bezoekers informatie over het opvoedspreekuur, de thema- en koffieochtenden en diverse oudercursussen. Ook met vragen kunnen ze hier terecht. Bezoekers kunnen ter plekke tips en advies krijgen en voor hen is er ook een boekenlijst met interessante boeken beschikbaar.

Wanneer?
12 oktober 2011 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.