Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boeken- en speelgoedfair

Boeken- en speelgoedfair

De verkoop van 2e hands boeken en speelgoed zal plaatsvinden in de hal van het grote gebouw. Ook zijn er allerlei spelletjes voor groot en klein, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. En uiteraard is er koffie/thee/limonade met iets lekkers te koop. 

Tevens kunnen kinderen een prijs winnen met een kleurplaat, die op de website is te downloaden. Deze moet dan vandaag gekleurd ingeleverd worden.

De opbrengst zal gebruikt worden om iets leuks aan te schaffen voor de leerlingen.

Wanneer?
8 oktober 2011 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
De Oranje-Nassauschool
Locatie:
Leeuwerikstraat 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.