Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Tekencursus in Interval

Start Tekencursus in Interval

Vandaag start er weer een nieuwe tekencursus in Jeugdcentrum Interval. De nadruk bij deze cursus ligt op expressie (en de ontwikkeling hiervan). Je maakt kennis met verschillende materialen en hun mogelijkheden: o.a. potlood, waterverf, aquarelleren en houtskool onder leiding van een zeer ervaren tekendocente. Aan het einde van de cursus exposeren de cursisten in de zaal van Interval.

De cursus duurt 25 weken en kost € 75,- Meer informatie over cursussen in Interval vindt u op de nieuwe website of neem contact op via email.

Wanneer?
3 oktober 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
770 81 65
interval@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.