Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Testdag Turnen

Testdag Turnen

Vandaag is er een testdag voor de wedstrijdgroepen van Olympia Papendrecht. De basis en de instap, de wedstrijdgroepen met de jongste meisjes, zijn op zoek naar nieuwe turntalenten. Het gaat om meisjes met geboortejaar 2003 tot en met 2006.

Lijkt het je leuk om bij Olympia bij de wedstrijdgroepen te komen turnen? Kun je al een handstand of een radslag en lijkt het leuk om meer te leren? Kom dan naar de testdag. Van 14:30 tot 16:00 doen we eerst een warming-up om alle spieren warm te maken en daarna turnen we turnen op alle toestellen, om te bekijken of je bij een van onze teams past. Aanmelden voor de testdag kan door een e-mail te sturen.

Wanneer?
1 oktober 2011 van 14.30 tot 16.00 uur
Locatie:
in gymzaal de Olympiaan aan de Jacob Catslaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.