Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke braderie

Zorgcentrum De Waalburcht, onderdeel van Rivas Zorggroep, houdt vandaag een feestelijke braderie. Dit vindt plaats in het kader van het 5-jarig jubileum. Bewoners van De Waalburcht en inwoners uit de regio zijn van harte welkom om bij de kraampjes te komen proeven en snuffelen.

Van rommelmarkt tot boekenkraam
Op de braderie vinden de bezoekers een breed aanbod van producten en vermaak. Net als voorgaande jaren is er een rommelmarkt met diverse leuke tweedehands artikelen. Daarnaast is er een boekenkraam en een kraam met spullen die door bewoners en bezoekers van De Waalburcht zijn gemaakt. Uiteraard is er ook aandacht voor de inwendige mens met hapjes en drankjes.

Nieuwe rolstoelbus
Met de opbrengst van de braderie zal worden bijgedragen aan de aanschaf van een nieuwe rolstoelbus. ‘Voor veel van onze bewoners is de rolstoelbus dé oplossing om er een dagje op uit te trekken’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. ‘Dat doen we gezamenlijk. Dat is voor onze bewoners echt genieten.’

Bezoekers voor de braderie zijn van harte welkom. Toegang is gratis.

Wanneer?
30 september 2011 van 15.00 tot 20.00 uur
Locatie:
in zorgcentrum De Waalburcht aan Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.