Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingomarathon

Bingomarathon

Bingo! Het is bijna altijd prijs tijdens de bingomarathon, die de Stichting Welzijn Ouderen in samenwerking met de Damvereniging organiseert. De bingomarathon wordt gehouden in het kader van de landelijke dag voor de ouderen, maar u hoeft geen 55+ te zijn om bingo te komen spelen.

Het wordt een gezellige middag en avond met fantastische prijzen door de Papendrechtse middenstand geschonken, zoals gevulde boodschappentassen, sierraden, dinercheques, en verschillende soorten taarten. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan activiteiten voor ouderen.

De dag is verdeeld in twee delen, het eerste deel is van om 14.00 uur -16.30 uur en het tweede deel om 18.30 uur -21.00 uur. Vooraf kaarten kopen is niet nodig een bingokaart per ronde kost € 1,-, maar vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen.

U kunt zich opgeven bij Stichting Welzijn Ouderen, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Wanneer?
29 september 2011 van 14.00 tot 21.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.