Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schoolconcert

Schoolconcert

Het orkest van Muziekvereniging Excelsior Papendrecht zal vandaag een concert verzorgen op het schoolplein van basisschool de Knotwilg / Prins Florisschool, locatie Moerbeihof. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk, en met name bedoeld voor kinderen in de leeftijd van groep 5 t/m 7 van de basisschool.

Kinderen van deze leeftijd kunnen zich inschrijven voor gratis lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV), aangeboden door Excelsior. Als het onverhoopt slecht weer is, wordt uitgeweken naar de Prins Florisschool locatie Zuidkil in Papendrecht.

Wanneer?
22 september 2011 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de Knotwilg / Prins Florisschool, locatie Moerbeihof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.