Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After summer party

After summer party

Het is alweer een jaar geleden, maar activiteitencommissie Molenvliet heeft in samenwerking met Wijkgericht Werken weer een feest kunnen bedenken t.w. After Summer Party.

Er is voor jong en oud van alles te doen. De scouting komt met een echte stormbaan, kinderen kunnen in groepjes deelnemen aan een circus workshop, en kun je je mooi laten schminken of een glitter tattoo laten zetten. Sport en Spel is ook de gehele middag aanwezig.

Kinderen die het leuk vinden om spullen te verkopen op de rommelmarkt, kunnen zich aanmelden via de email. VOL=VOL

De Flamingo Drive In Show verzorgt de gehele middag de muziek. En zullen er diverse zang/dans en muzikale optredens zijn op het podium. Optredens van o.a. Starlight Papendrecht, tapdansen door Wouter en Madelief Stoppelenburg, Glenn winnaar van de Cappies Award, Breakdance groep A Town B Boyz uit Alblasserdam, Drumbattle met Max Erkelens, Maurice Schaap en onze eigen zangeres Desiree Capiteijns. De Slobbers zullen het feest openen en komen later in de middag nogmaals terug voor nog een spetterend optreden.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is GRATIS.

Wanneer?
17 september 2011 van 13.00 tot 16.30 uur
Locatie:
op het Molenveld in de wijk Stellingmolen
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.