Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crawl Back Metalnight

Crawl Back Metalnight

Vandaag organiseert Crawl Back Bookings in samenwerking met Interval een avond vol keiharde gitaren, zware bassen en dubbele kicks. Crawl Back Bookings is een jong bookings agency uit Nederland met veel indrukwekkende, uit het genre hardcore en metalcore gerelateerde bands in hun rooster.

Deze avond treden op The Brave May Fall uit Dordrecht, The Secret Handshake Club uit Utrecht, Death of the Legend uit Rotterdam, 21 Gun Salute uit Amsterdam en als headliner komt de grote Oosterijkse band ShowYourTeeth. Deze band heeft al meerdere malen door Europa getourd met verschillende grote Europese en Amerikaanse bands.

De entree is 3 euro en de eerste band speelt om 20.30 uur. De minimum leeftijd is 16 jaar.

Wanneer?
10 september 2011 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Frank de Boer
770 81 65
f.dboer@papendrecht.nl
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.