Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ronald's Bedrijven-Motor-Toertocht

Ronald's Bedrijven-Motor-Toertocht

De toertocht is uitgestippeld over mooie, rustige wegen in onze eigen regio. De totale afstand van de tocht is ongeveer 140 km en met het geschatte tempo (rustig genietend van het uitzicht) zal de rijtijd ca. 3 uur bedragen. Onderweg is een geschikte locatie uitgezocht om het achterwerk te ontzien en aan te sterken voor de terugreis.

Op 4 september tussen 12:00 en 12:30 uur wordt bij de verkeersschool aan de Kazernestraat verzameld voor een broodje en een sterke bak koffie en uiterlijk om 13:00 uur wordt er vertrokken. Het startsein wordt dit jaar door een prominente “Papendrechter” gegeven. Rond 17:00 uur hoopt de stoet weer terug te zijn in Papendrecht.

De eigen bijdrage is € 35,- per persoon. Aanmelden kan tot 1 augustus 2011 om zeker te zijn van een plaats.

Wanneer?
8 september 2011 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Ronald Verkeersopleidingen Nederland
615 81 47
info@ronald.nu
Locatie:
De Verkeersschool aan de Kazernestraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.