Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag Brandwonden

Themamiddag Brandwonden

Iedereen heeft zich weleens op een manier verbrandt, maar wat is een brandwond? Welke regels gelden er voor het bieden van eerste hulp aan brandwonden? En wat belangrijker is hoe voorkomt u brandwonden?

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Nederlandse Brandwonden Stichting deze themamiddag. Toegang is gratis.

Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich opgeven bij Pauline van der Kraan (SWOP)

Wanneer?
8 september 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.