Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikale seniorenmiddag

Bewoners van de Rivas-locaties, cliënten Zorg thuis en senioren uit Papendrecht kunnen vandaag genieten van een muzikale middag. Deze middag wordt aangeboden door Rivas Zorggroep in samenwerking met de gemeente Papendrecht. Dat gebeurt ter ere van het 25-jarig bestaan van de dagverzorging, 20-jarig bestaan van woonzorgcentrum De Markt, 10-jarig bestaan van verpleeghuis De Wieken en het 5-jarig bestaan van zorgcentrum De Waalburcht.

Vieren met heel Papendrecht
‘Alle Rivas-woonlocaties in Papendrecht vieren dit jaar een jubileum’, vertelt Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas. ‘Dat vieren we uiteraard op de locaties afzonderlijk, maar daarnaast wilden we heel Papendrecht de gelegenheid geven dit samen met ons te vieren. Op die manier is het ook een feest voor onze Zorg thuis-cliënten, onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren op onze woonlocaties en alle inwoners van Papendrecht.’

Sprankelende show
Bezoekers van de middag kunnen genieten van optredens van Jan Plezier en Andy. Daarnaast nemen zangeres Conny Vink en muzikale komiek Dick de Witte het publiek mee op een boeiende reis, waardoor alle bezoekers zich uit, maar ook zeker thuis zullen voelen.

Gratis toegang na aanmelden
De zaal is open vanaf 14.15 uur. Voor het gratis bijwonen van deze middag kunnen senioren zich tot 18 augustus aanmelden via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief). Het aantal plaatsen is beperkt en aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Iedere bezoeker mag maximaal één introducé/begeleider meenemen.

Wanneer?
27 augustus 2011 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in sporthal De Donck
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.