Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag OV Chipkaart

Themamiddag OV Chipkaart

De OV-chipkaart is hét nieuwe betaalmiddel voor het openbaar vervoer. U kunt de kaart opladen met een saldo in euro's, waarmee u overal kunt reizen. Maar wat is het verschil tussen een anonieme, persoonlijke of een wegwerpkaart en welke is het handigst voor u? Hoe belangrijk is het afmelden als je de bus of trein weer verlaat?

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Arriva deze themamiddag. Een middag vol wetenswaardigheden over de OV Chipkaart. Toegang is gratis.

Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich opgeven bij Pauline van der Kraan van de SWOP.

Wanneer?
25 augustus 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.