Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start cursus beginnen met hardlopen

Start cursus beginnen met hardlopen

Onder professionele begeleiding wordt het prestatievermogen langzaam verbeterd.

,,Onze jarenlange ervaring met beginnende hardlopers staat borg voor een verantwoordelijke opbouw,’’ zegt voorzitter Jo Kortooms. ,,Na afloop van de cursus, in december, kan iedereen ongeveer een uur achter elkaar hardlopen. Ook als je het in het begin maar een paar minuten kon volhouden.

We werken met verschillende groepen. Zo kun je altijd trainen op je eigen niveau.’’ Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen. We trainen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

Op 16 augustus 2011 is er een informatie-avond. Trainers geven een toelichting over het trainingsschema, kleding, schoenen en een aantal praktische zaken. De bijeenkomst is in het clubgebouw van de vereniging.

Aanmelden voor de cursus kan via email. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
23 augustus 2011 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
AV Passaat
voorzitter@avpassaat.nl
Locatie:
Andoornlaan 38
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.