Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomersluiting Interval

Zomersluiting Interval

Jeugdcentrum Interval (Papendrecht) is deze zomer dicht voor het publiek van 2 juli t/m 7 augustus. Het jeugdcentrum is in de zomer gesloten.

De jongerenwerkers organiseren in die periode wel diverse activiteiten op diverse andere locaties in Papendrecht. Zo is het jongerenwerk in deze periode regelmatig op donderdagavond op het Cruijffcourt aanwezig om kleine toernooitjes te houden.

Daarnaast staan er activiteiten gepland in en om het skatepark naast Interval en wordt er in het zwembad een voetvolleytoernooi georganiseerd (datum volgt nog). Opgeven voor dit toernooi kan al wel via s.vanreeuwijk@papendrecht.nl of c.nandoe@papendrecht.nl .

Wanneer?
Van 2 juli 2011 10.00 uur tot 7 augustus 2011 15.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.