Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Engelse Bingo

Engelse Bingo

Vandaag organiseert de SWOP een Engelse Bingo. Dit houdt in dat de prijzen die er te winnen zijn iets te maken hebben met het thema Italië. U hoeft geen 55+ te zijn om bingo te komen spelen. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan activiteiten voor ouderen.

Al hoeft u geen kaartjes van te voren te kopen, toch horen wij wel graag of u komt, zodat wij een stoel voor u kunnen reserveren. Tijdens de middag kunt u per ronde deelnemen. Een bingokaart per ronde kost €1,-.

U kunt zich opgeven bij de SWOP.

Wanneer?
14 juli 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.