Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderinspraak speeltoestellen

Kinderen uit de wijk Kraaihoek/Middenpolder van 3 t/m 12 jaar kunnen vandaag komen vertellen welke speeltoestellen zij het leukst vinden. Dit jaar kijkt de gemeente naar alle speelplekken in de wijk Kraaihoek-Middenpolder: is het veilig en leuk om te spelen? Zijn de speeltoestellen geschikt voor de leeftijden van de kinderen die in de wijk wonen: zijn de toestellen niet te kinderachtig of juist voor te grote kinderen?

Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar in de wijk Kraaihoek-Middenpolder kunnen laten weten wat voor speeltoestellen zij het leukste vinden. Tegen inlevering van ‘het verlanglijstje met speeltoestellen’ krijgen de kinderen gratis toegang en een ijsje bij speeltuinvereniging De Zonnebloem.

Met alle reacties van de kinderen (her)ontwerpt de gemeente Papendrecht de speelplekken.

Wanneer?
29 juni 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
bij speeltuinvereniging De Zonnebloem
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.