Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie-avond nieuw sportcentrum

Informatie-avond nieuw sportcentrum
De informatie-avond is voor inwoners, (sport)verenigingen en andere belangstellenden en gaat over het nieuwe sportcentrum.

Enkele weken geleden maakte de gemeente bekend dat het ontwerp van de firma Pellikaan BV uit Tilburg gekozen is als het plan dat het beste voldeed aan de vooraf gestelde eisen. Het besluit en het ontwerp worden deze avond door vertegenwoordigers van gemeente en Pellikaan uitgebreid toegelicht. Ook wordt veel beeldmateriaal getoond. Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Vanaf dinsdag 28 juni wordt huis aan huis in Papendrecht een nieuwsbrief verspreid met daarin veel informatie over en beelden van het nieuwe sportcentrum in Papendrecht. De nieuwsbrief wordt ook toegestuurd aan mensen en instanties die betrokken zijn bij het nieuwe sportcentrum en/of hebben aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden. Het kan daardoor voorkomen dat de nieuwsbrief op sommige adressen in Papendrecht dubbel wordt bezorgd. Meer informatie over het sportcentrum staat op de website.

Wanneer?
29 juni 2011 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
gemeente Papendrecht
Locatie:
in hotel Golden Tulip
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.