Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert met duo Romanza

Koffieconcert met duo Romanza

In de koffieconcertserie "Aangenaam Goud", georganiseerd door de Culturele Raad Papendrecht i.s.m. de Rivas, gaat op zaterdag 25 juni het laatste concert van het seizoen plaatsvinden met het "Duo Romanza", met als thema "breng eens een zonnetje onder de mensen".

Het duo bestaat uit de Papendrechtse  lyrisch tenor Werner Pejsa, die in 2009 nog finalist was van het Ouderen Song Festival, en de Dordtse pianist/organist en koordirigent Jan Hol, die de pianobegeleiding voor zijn rekening neemt. De Weense-, operette- en belcanto melodieën van het duo zullen klinken op zaterdag 25 juni op de Papendrechtse Rivas lokatie "de Waalburcht", Kleine Waal 6, van 10.30-11.15. Bovendien wordt ruime aandacht geschonken aan het Nederlandse (nostalgische) lied. De toegang is gratis; naast de altijd in grote getale aanwezige bewoners is iedere belangstellende van harte welkom!

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen op een van de
koffieconcerten op te treden kunnen zich opgeven via rivaskoffieconcerten@gmail.com
 

Wanneer?
25 juni 2011 van 10.30 tot 11.15 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.