Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vaderdagactiviteiten in Winkelcentrum de Meent

Vaderdagactiviteiten in Winkelcentrum de Meent

Op zaterdag 18 juni 2011 staat de Meent in het teken van Vaderdag! Er vinden namelijk diverse leuke Vaderdagactiviteiten plaats.

Zo staan er diverse kramen met leuke cadeausuggesties voor Vaderdag en is er een karikatuurtekenaar aanwezig om de mooiste tekeningen te maken. De modelbouwvereniging komt deze dag ook naar de Meent om een spetterende demonstratie te geven.
De ondernemers heten u van harte welkom op zaterdag 18 juni 2011 en wensen u alvast een fijne Vaderdag!

Voor meer informatie over de Vaderdagactiviteiten kijkt u op www.winkelcentrumdemeent.nl

Wanneer?
18 juni 2011 van 09.00 tot 17.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.