Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rayonturntoernooi editie 2011

Vrijdag 17 en zaterdag 18 juni organiseert Rayon Dordrecht  samen met O&O uit Zwijndrecht en Olympia uit Papendrecht het Rayonturntoernooi. Maar liefst 303 turnsters zullen in hun eigen categorie gaan strijden voor de podiumplaatsen.

Het programma in sporthal De Donck in Papendrecht begint vrijdagavond om 1815 uur met omstreeks 21.45 uur de prijsuitreiking. Op zaterdag begint de eerste wedstrijd om 08.15 uur en zal rond 20.30 uur de laatste prijsuitreiking van het toernooi zijn

Wanneer?
Van 17 juni 2011 08.15 uur tot 18 juni 2011 20.30 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.