Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij speeltuin De Zonnebloem

Op zaterdag 18 juni is er weer een grote rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Van 10.00 uur tot 13. 00 uur kunt u snuffelen tussen de vele leuke spullen die er te koop zijn. Van speelgoed tot servies, en van boeken tot elektrische apparatuur.  U vindt speeltuinverenging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat in Papendrecht, achter de Sterflat.

Wanneer?
18 juni 2011 van 10.00 tot 13.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.