Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

15de Robin Matena Bokaal

15de Robin Matena Bokaal

Vandaag organiseert Wim Erkelens voor de vijftiende keer het Robin Matena Bokaal. Dit is een sportevenement met VVV Papendrecht en Evergreen On Wheels. Tijdens dit evenement wordt geld opgehaald voor onder andere Stichting On Wheels.

Inmiddels is dit toernooi een ware traditie geworden. Komt u gerust een kijkje nemen bij de sporters, en geniet van een drankje.

Wanneer?
11 juni 2011 van 10.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Sporthal de Laaght
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.