Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorinschrijving Zwem4daagse

Voorinschrijving Zwem4daagse

Vanaf dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni 2011 wordt in het buitenbad van zwembad De Hooght de Nationale Zwem4daagse gehouden. U wordt geadviseerd zich nu al in te schrijven, zodat u dinsdagavond direct kan beginnen. Dit kan ook via de website!

Wil je ook meedoen?
Haal dan bij het zwembad een inschrijfformulier. Vul deze in en lever met inschrijfgeld in. De inschrijfkosten zijn € 4,- per persoon. Je moet wel in het bezit zijn van minstens zwemdiploma A!

Kinderen tot en met 10 jaar zwemmen 250 meter, vanaf de leeftijd van 11 jaar wordt 500 meter per avond gezwommen. De afstand mag met onderbreking worden gezwommen. Het is echter niet toegestaan tussentijds het water te verlaten. Wie de vierdaagse uitzwemt, ontvangt een medaille.

Onder het motto “Alle baantjes tellen mee!” gaat het sponsorgeld van de Zwem4daagse dit jaar naar KiKa. Alle deelnemers ontvangen een paspoort. Hierin zit de deelnemerskaart, sponsorkaart. Vervolgens zoek je mensen die jou per baantje willen sponsoren.

Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
8 juni 2011 van 18.00 tot 19.30 uur
Organisator
Marianne Molle (Activiteitencommissie Zwemvereniging de Geul)
Locatie:
in de hal van het zwembad, aan de Lange Tiendweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.