Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Arreslees en koetsen bezichtigen

Arreslees en koetsen bezichtigen
Vandaag zijn op het terrein van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) een flink aantal koetsen en arreslees uit de Alblasserwaard te bewonderen van Arresleevereniging Glijen en Rijen uit de Alblasserwaard.

Zij houden een tocht door een groot deel van de Alblasserwaard en zullen aan het einde van de dag een rustmoment hebben bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de NVWA. Naar verwachting komen de koetsen en arreslees aan rond 15.30 uur en zijn ongeveer 1 a 1,5 uur te bewonderen.

Wilt u de koetsen en arreslees uit grootmoeders tijd eens van dichtbij bewonderen of mooie plaatjes maken dan bent u van harte welkom bij de NVWA. Voor meer informatie zie ook de website of bel met tel. 0184 – 412 618.

Wanneer?
2 juni 2011 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.