Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert Aangenaam Goud

Koffieconcert Aangenaam Goud

Voor deze Mei-editie van de koffieconcertserie “Aangenaam Goud”, georganiseerd door de Sectie Muziek van de Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met de Rivas, is het koor Joy geprogrammeerd.

Vijftien enthousiaste zangeressen en zangers, een professionele dirigent en een pianist-begeleider, dat is het koor “Joy” uit Barendrecht. Met een breed repertoire – van klassiek tot pop, van musical tot volksmuziek – heeft dit koor in de regio de afgelopen jaren veel geslaagde optredens verzorgd. Sinds een aantal jaren is dirigent Peter Habraken de muzikale leider van Joy. Onder zijn bezielende leiding zijn de sopranen, alten, tenoren en bassen voortdurend aan het schaven aan de kwaliteit van de samenzang.

Enthousiasme, vrolijkheid en muzikaliteit, dat zijn de troeven van Joy uit Barendrecht!"
De toegang is gratis.

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen op een van de koffieconcerten op te treden kunnen zich opgeven via email.

Wanneer?
28 mei 2011 van 10.30 tot 11.15 uur
Locatie:
op de Rivas locatie op de Markt 24
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.