Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

korenmanifestatie

korenmanifestatie

2011 is het jaar dat de KCZB 125 jaar bestaat. Dat laat deze bond niet zo maar aan haar voorbij gaan. Dit landelijke evenement bestaat uit drie rondes waar de koren voor elkaar en voor publiek zingen, afgewisseld met "Fris en Vocaal". De korendag eindigt met een gezamenlijk concert.

Net als de manifestatie Gaandeweg in 2009 zullen de koren voor koren optreden en zal dit afgewisseld worden met een educatief element. Deskundigen uit de muziekcommissie en daarbuiten brengen een programma met stemvorming, ritme, bijzondere klanken en koorvorming waar de koorleden en hun dirigenten de komende jaren veel aan zullen hebben.

Om vijf uur komen alle koren bij elkaar en zullen een gezamenlijk concert ten gehore brengen. Vier tot vijf koren uit verschillende koorsoorten zullen optreden met een kort karakteristiek werk uit hun eigen repertoire, afgewisseld met meerstemmige samenzang.

Kijk voor meer informatie op de website van KCZB.

Wanneer?
28 mei 2011 van 10.00 tot 18.00 uur
Organisator
Hr. C. Resseler
c.resseler@hccnet.nl
Locatie:
in de Bethlehemkerk, de Morgensterkerk, de Elimkerk, de RK-Kerk en de Sionskerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.