Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Singer Songwriter avond

Singer Songwriter avond

Vandaag spelen er een viertal singer songwriter / folk acts in JC Interval. De line up bestaat uit de Waalwijkse Mathijs Leeuwis (winnaar publieksprijs Grote Prijs van Nederland 2009), aanstormend Rotterdams talent Michael Prins, een akoestische set van de band Mooch Inc. (finalist Grote Prijs Zuid Holland) en nog een act zal toegevoegd worden aan de line up.

Vanaf 20.00 uur zullen de deuren geopend zijn voor het publiek en om 20.30 zal de eerste act beginnen. De entree bedraagt 4 euro.

Wanneer?
28 mei 2011 van 20.30 tot 00.30 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.