Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buitenconcert

Buitenconcert


Muziekvereniging Excelsior zal vandaag een buitenconcert verzorgen waarbij alle afdelingen van de vereniging zich presenteren. Het concert staat in het teken van de jeugd en de opleidingen en is bedoeld voor de ‘vrienden van Excelsior’ en andere belangstellenden.

Het belooft een afwisselende avond te worden, met optredens van de diverse groepen die de vereniging rijk is: de blokfluitgroep, de slagwerkgroep, het Klein Orkest én het fanfare-orkest.

De blokfluitgroep staat onder leiding van Petra Hofwegen en bestaat uit jeugdleden die in januari jl. begonnen zijn met het bespelen van de blokfluit, met als doel later een instrument te gaan bespelen in één van de orkesten.

De slagwerkgroep zal onder leiding van Ries van Breugel een aantal leuke werken ten gehore brengen, zoals 'Music for Band', met veel verschillende stijlen slagwerk, verwerkt in één muziekstuk.

Het Klein Orkest is het opleidingsorkest van Excelsior en zal onder leiding van Hessel Veldman diverse bekende werken spelen. In de pauze is er een verloting met schitterende prijzen.

Na de pauze zal het fanfare-orkest onder leiding van Ruud Welle een afwisselend programma brengen en de avond zal worden afgesloten met een finale, waaraan ook muzikanten uit de andere groepen deelnemen. Na afloop van het concert is er gelegenheid om nog gezellig wat na te praten.

Meer informatie over Excelsior is te vinden op de website en te allen tijde op te vragen via email.

Wanneer?
28 mei 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
op het plein van het verenigingsgebouw, Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.