Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumshow

Jubileumshow

Vandaag sluit theater de Willem het seizoen af met een show van Rock4. Deze groep zangers doen een soort van 'best of show' waarbij repertoire van o.a. Sting en Queen schitterende bewerkingen krijgt ( alle songs worden alleen met hun (prachtige) stemmen uitgevoerd. Een avond voor een ieder die van 'zingen' houdt.

Na de show kun je nagenieten bij Street Spirit. Zij mogen de 'afterparty' verzorgen. Street Spirit speelt omstreeks 22.30 uur.

Kaarten kosten € 16,- en zijn aan de balie van het theater verkrijgbaar. Voor verdere info over het concert verwijzen we u naar de website.

Wanneer?
21 mei 2011 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Theater de Wilm aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.