Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spel voor de Papendrechtse jeugd

Spel voor de Papendrechtse jeugd

Vandaag opent burgemeester De Bruin het nieuwe onderkomen van Scouting Van Brederode. Dit gaat vooraf aan een spectaculaire bijeenkomst waarvoor alle kinderen uit Papendrecht zijn uitgenodigd.

De opening van het gebouw vieren de scouts met de Papendrechtse jeugd. Alle kinderen tussen de 5 en de 18 jaar kunnen meedoen met een fantastisch openingspel. Na het programma volgt de opening van het gebouw. Aanmelden voor het programma is niet nodig.

Wanneer?
21 mei 2011 van 12.00 tot 15.30 uur
Locatie:
aan de Kamerlingh Onneslaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.