Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag Wonen in Papendrecht

Themamiddag Wonen in Papendrecht

U wordt een dagje ouder en u gaat nadenken over de toekomst, omdat u uw huis te groot vindt of uw tuin te bewerkelijk. U wilt voorbereid zijn op de toekomst en u denkt misschien aan gelijkvloers wonen. Of misschien heeft u (meer) zorg nodig. Wat zijn dan de mogelijkheden in Papendrecht?

De ouderenadviseur van de SWOP, Monique Aertssen en Marion Dessens van Woonkracht10 geven u informatie over diverse woonmogelijkheden in Papendrecht. U kunt denken aan seniorenwoningen, aanleunwoningen en verzorgingshuizen. Tevens zullen zij u informeren over inschrijvingen, wachtlijsten, criteria etc. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen.

De toegang is € 2,00 (inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. Voor inlichtingen of inschrijven van deze middag kunt u terecht bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht.

Wanneer?
19 mei 2011 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.