Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ledenvergadering PvdA

Ledenvergadering PvdA

De avond staat in het teken van de komende gemeentelijke bezuinigingen. Vandaag zullen, naar we hopen, eindelijk de bezuinigingsplannen van de huidige coalitie bekend zijn. Wat wordt de reactie van de PvdA-fractie hierop. Waar vinden we bezuinigingen acceptabel en waar per se niet. Wat gaat de burger daar van merken.

Kortom: genoeg stof om over te praten. Op deze avond worden ook niet PvdA-leden van harte uitgenodigd om mee te discussiëren. Zaal open om 19:45 uur.

Wanneer?
19 mei 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA
Locatie:
Interval, Lange Tiendweg 8/a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.