Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportieve spellendag hondenbezitters

Sportieve spellendag hondenbezitters
De V.V.H.P. viert vandaag haar 30 jarig bestaan en organiseert een leuke sportieve spellendag voor alle hondenbezitters van Papendrecht e.o.

Terwijl de baasjes met de hond sporten kunnen de kinderen zich vermaken op een groot springkussen, er is tevens een kleine loterij en.. de V.V.H.P. heeft het één en ander uit te delen zolang de voorraad strekt.

Wanneer?
14 mei 2011 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht
Locatie:
het terreintje Hondendome aan de Burgermeester Keyzerweg tussen depot rijkswaterstaat, richting park Noordhoekse wiel
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.