Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert met Ensemble Sjofar

Concert met Ensemble Sjofar

Ensemble Sjofar uit de Oekraïne zingt samen met de koren Asaf uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen en Immanuël uit Katwijk o.l.v. Peter Burger. Arie v.d. Vlist zal het orgel bespelen.

Het Oekraïense Ensemble Sjofar bestaat uit zeer gemotiveerde jonge zangers uit Zjitomir, Oekraïne. De leden oefenen 3 keer per week met elkaar en zingen nog 2 keer per week in het jongerenkoor van hun kerk. Hun repertoire bestaat o.a. de Requiems Dies Area en Lacrimosa van Mozart.

Het tournee van Sjofar is mede bedoeld om geld in te zamelen voor Chr. Opvangcentrum voor alcohol- en drugsverslaafden “Het Anker in Zjitomir. Margreet van Beest-Bons (de oprichter van Het Anker) zal tijdens het concert iets vertellen over haar werk met verslaafden in Oekraïne.

De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden. Ook zal er een verkooptafel zijn met Oekraïense souvenirs, cd’s, fotokaarten en postzegels. Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
10 mei 2011 van 20.00 tot 21.30 uur
Locatie:
in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.