Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasactiviteiten op de Meent

Paasactiviteiten op de Meent

Vandaag staat de Meent in het teken van Pasen! Er is er een Schminkstand aanwezig, ook kunnen kinderen zich uitleven op het knutselterras en zijn er in het winkelcentrum muzikale optredens.

Kleurplatenactie
Ter aankondiging van de Paasactiviteit is afgelopen week in elke Papendrechtse brievenbus een kleurplaat op de mat gevallen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen met het inkleuren van de plaat kansmaken op leuke prijzen! Inleveren kan tot en met 23 april bij Kooijman Home & Living. De winnaars van de kleurplatenactie worden na afloop van Pasen bekendgemaakt.

Wanneer?
23 april 2011 van 11.00 tot 15.00 uur
Locatie:
winkelcentrum de Meent
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.