Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Computer-combinatiecursus 55+

Computer-combinatiecursus 55+

Voor de mensen met al enige computerkennis die nog niet digitaal kunnen surfen en een mooie brief in Word kunnen opstellen, wordt vandaag de combinatiecursus ‘’Word en Internet/Email’’ gegeven. ( € 107,50). De cursus bestaat uit 8 lessen van anderhalf uur.

De prijs is inclusief gebruik van alle materialen maar exclusief aanschaf (niet verplicht) lesboek. U kunt zich tot 18 februari opgeven bij Pauline van der Kraan (SWOP)

Wanneer?
Van 2 maart 2011 10.45 uur tot 20 april 2011 12.15 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.