Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Walkshop In de roos of in de stress

In deze walkshop leer je hoe je in 5 stappen ontspannen je doel kunt bereiken ... met behulp van handboogschieten! Tijdens een wandeling ervaar je al op verrassende wijze de 5 stappen. Na de pauze kan je eea in praktijk brengen tijdens een workshop handboogschieten. Tot slot is er de ultieme uitdaging om door je diepste angst heen te gaan op weg naar je doel ... het breken van een pijl op je keel! Wie durft!

Programma
09.15 - 09.30 uur : ontvangst met koffie/thee en appelgebak
09.30 - 11.00 uur : wandeling in Alblasserbos
11.00 - 11.15 uur : pauze
11.15 - 12.30 uur : workshop handboogschieten

Kosten
Eur 35 p.p. incl. koffie/thee met appelgebak en een (gebroken) pijl! Na aanmelding ontvang je een factuur. Betaling van de factuur is je definitieve inschrijving. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers (minimaal 6). Kijk voor de route op www.nvwa.nl  

Wanneer?
15 april 2011 van 09.15 tot 00.00 uur
Organisator
John van der Sluis
078- 880 20 23
info@lopendstilstaan.nl
Locatie:
Alblasserbos (in Papendrecht / Wijngaarden)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.